Over ons

Luxetafelkleden.nl is dé specialist op het gebied van tafelbekleding. Door onze jarenlange ervaring met de verkoop van polyester tafelkleden kunnen wij u hoogwaardige kwaliteit garanderen. Voorheen verkochten wij onze tafelkleden uitsluitend op de markt in Volendam. Voor ons is het een logische stap om dit ook online voort te zetten.

Polyester tafelkleden zijn makkelijk in onderhoud en van uitstekende kwaliteit. Ze zijn vocht- en vuilafstotend, strijkvrij, wasbaar op 30 tot 40 graden en sneldrogend. Het geweven polyester voelt aan als stof en is langs de randen netjes afgewerkt met een bies. In de webwinkel zijn talloze motieven en tijdloze designs te vinden. De tafelkleden zijn geschikt voor dagelijks gebruik voor zowel binnen als buitenshuis.

Ontdek het uitgebreide assortiment tafelkleden in onze webshop met een verscheidenheid aan maten, kleuren en dessins. Zo is er voor ieder wat wils en maakt u van elke gelegenheid een feestje!

Wij staan uiteraard ook voor u klaar bij vragen of wanneer u advies nodig heeft. Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over nieuwe collecties en speciale aanbiedingen en acties, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Via Facebook houden we u ook op de hoogte van nieuwe producten en acties.