Welkom op onze pagina met veelgestelde vragen. We begrijpen dat u wellicht meer wilt weten over onze producten en services. Deze pagina is speciaal ontworpen om u snel een antwoord te geven op de door onze klanten meest gestelde vragen. We hopen dat u hier de informatie zult vinden die u zoekt. Als uw vraag er niet tussen staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Veelgestelde vragen

Ik adviseer een overhang aan te houden van 15 tot 30 cm aan alle zijden van de tafel. Dat betekent dat u 30 tot 60 cm bij de lengte van uw tafel moet optellen. En dan heeft u de juiste maat. 

Dus als uw tafelblad bijvoorbeeld 260 x 110 cm is en u wilt een overhang van 20 cm, dan heeft u een tafelkleed nodig van 300 x 150 cm. 

Bij een ronde tafel telt u de overhang 2x op bij het diagonaal. Dus als uw tafelblad bijvoorbeeld 120 cm diagonaal is en u wilt een overhang van 20 cm, dan heeft u een tafelkleed nodig van 160 cm rond. 

Jazeker, de meeste tafelkleden mogen gewassen worden op 40 graden. Een uitzondering hierop zijn de tafelkleden met een zilveren print. Deze kunt u wassen op 30 graden. Zo blijft de print lange tijd mooi glanzend.

Aan de meeste tafelkleden hangt ook een waslabel dat u kunt raadplegen. Check deze dus even van tevoren om er zeker van te zijn dat u hem op de juiste manier wast.

Hang het tafelkleed te drogen of leg het op een schone, droge ondergrond. Let op: Niet machinaal drogen en niet bleken of chemisch reinigen.

Alle tafelkleden in onze webshop zijn gemaakt van 100% polyester. Rechtstreeks geïmporteerd uit Frankrijk en Spanje. Dankzij een specifieke waterafstotende behandeling zijn de tafelkleden bestand tegen vloeistoffen zoals koffie en wijn. Het enige wat u nodig heeft is een absorberend doekje. Geef vlekken geen kans en veeg de vloeistof meteen op. Als de vloeistof langere tijd op het tafelkleed blijft liggen dan kan het op den duur in de stof trekken en een vlek veroorzaken. Veel vlekken gaan er in de wasmachine gewoon uit. Pas wel op met jus en gekleurde sauzen, het is geen tafelzeil!

Zie voor wasinstructies de veelgestelde vraag : ‘’Kan ik het tafelkleed wassen?’’ of check het waslabel aan het tafelkleed.

Vermijd contact met hete voorwerpen zoals bijvoorbeeld pannen.

Vermijd felle zon, dit kan op den duur verkleuringen veroorzaken.

Ja, polyester tafelkleden zijn zowel voor binnen- als buitengebruik geschikt. Het kan ook zéker voor de tuintafel een mooie toevoeging zijn om wat meer sfeer te creëren. Laat uw tafelkleed echter nooit voor meerdere dagen achtereen in de zon liggen. Dit kan verkleuringen veroorzaken.

Ja, onze verzendkosten bedragen €5,95. Wij verzenden met DHL.

Woont u in de buurt? Dan is afhalen natuurlijk ook mogelijk.

Betalen kan op de website via Ideal. Indien het tafelkleed afgehaald wordt dan is contant betalen ook mogelijk.

Ja dit kan mits de bestelling nog niet is verzonden. Neem hiervoor contact met ons op via email.

Voor vragen over uw bestelling, betaling of retournering kunt u contact met ons opnemen via ons emailadres: info@luxetafelkleden.nl. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Ja, dit kan mits de bestelling nog niet is verzonden. Neem hiervoor contact met ons op via email. U zult binnen 7 dagen na annulering uw geld weer teruggestort krijgen op uw rekening.

Het adres waar u uw bestelling kunt afhalen is G. A. Brederodestraat 119 in Volendam.

Dit kan alleen op afspraak. Heeft u een email ontvangen met daarin de bevestiging van uw bestelling? Stuur dan een email terug om hiervoor een afspraak te maken.

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Uw bestelling zal doorgaans binnen 48 uur verzonden worden.

Onze tafelkleden staan garant voor jarenlang gebruik. Maar mocht na levering onverhoopt de maat niet goed blijken te zijn of is het tafelkleed toch niet helemaal wat u had gehoopt dan kunt u deze natuurlijk retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, mits het tafelkleed ongebruikt en onbeschadigd is. Gebruik hiervoor de doos waarin hij is geleverd. De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Bij onvoldoende frankering wordt het retour niet geaccepteerd.

Retouradres:
Luxe Tafelkleden

G.A. Brederodestraat 119

1132SN Volendam

Bewaar altijd het verzendbewijs met de track en trace code, totdat wij het retour hebben ontvangen en terugbetaald.

Doorgaans krijgt u binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour uw geld weer teruggestort op uw rekening.